’Stafet For Livet’ i Smørum
Stafet-for-livet-Startfelt-copy1.jpg
Sidste år blev der samlet cirka 72.000 kroner ind ved ’Stafet For Livet’ i Smørum. Foto: Arkivfoto
kræft I weekenden den 13. og 14. juni er der for tredje år i træk arrangeret ’Stafet For Livet’ i Byparken ved Smørum Kulturhus.

Stafet For Livet er en hold-stafet, der varer 24 timer, hvor der samles ind til Kræftens Bekæmpelse. Sidste år samlede de lige godt 72.000 kroner ind – og håber at komme endnu højere i år.

Man tilmelder sig til Stafet For Livet som hold. Alle kan stille et hold med venner, familie, kolleger, foreningsaktive eller andre, som gerne vil støtte kampen mod kræft.

Man bestemmer selv, hvor stort holdet skal være, og om man vil løbe eller gå. Mange hold er omkring 10-20 personer, og konceptet er, at der skal hele tiden skal være minimum en repræsentant fra holdet på stafetbanen.

Holdene samler på forskellige måder penge ind til bekæmpelse af kræft. Dels koster det et beløb at tilmelde sig som deltager, dels arbejder holdene aktivt for at skaffe sponsorer og lave andre fundraisende aktiviteter før og under stafetten.

De penge, der bliver samlet ind til Stafet For Livet, går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.

En hjørnesten i Stafet For Livet er ’Fighterne’. Dem, der har eller har haft kræft og ved, hvilken kamp det er at kæmpe mod sygdommen. Alle stafetter indledes med en fighterrunde, hvor alle nuværende og tidligere kræftpatienter går den første runde på banen iført gule trøjer.

Man kan tilmelde sig stafetten i Smørum nu på www.stafetforlivet.dk/egedal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *