Skovlunde klar til start
billede-til-lobsforside-copy.jpg
Skovlunde Løbet nærmer sig - lørdag den 18. april går det løs i og omkring Skovlunde Bypark. Foto: Privatfoto
motion Lørdag den 18. april klokken 12.30 lyder startskuddet til det nye familiemotionsløb i Skovlunde ’Skovlunde Løbet’.

Eller det vil sige faktisk sendes de første løbere allerede af sted klokken 12 – det er nemlig børnene, der har fået deres helt eget børneløb forud for de voksnes.

Og der er allerede begyndt at tikke tilmeldinger ind hos Ballerup Atletik Klub, der sammen med Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Ballerup, står for løbet.

Ti børn og 50 voksne er allerede klar til at deltage i løbet, men der er stadig plads til mange flere – og der er løbetrøjer til de første 100 tilmeldte, oplyser BAK.

»Der er en fantastisk opbakning fra det lokale butik- og erhvervsliv i Skovlunde og Ballerup.Over 26 forretninger støtter Skovlunde Løbet. Det betyder at der vil være mange lodtrækningspræmier til både børneløbet på cirka 1.5 km og familieløbet på 5 km,« fortæller Ulrich Engmark fra BAK.

På selve dagen, som i følge arrangørerne skal betragtes som en løbe-motionsfest, hvor alle kan deltage, vil der være fælles opvarmning med Dorthe Magnusson fra Skovlunde Fysiologisk Sportsklinik. Fysioterapeuter fra Ballerup Fysioterapi og Træningscenter vil også være til rådighed, så man kan få gode råd og vejledning om ømme muskler og skader.

Start og mål bliver i Skovlunde Bypark. Overskuddet fra Skovlunde Løbet går til Kræftens Bekæmpelse Ballerup og Ballerup Atletik Klubs ungdomsafdeling.

Man kan tilmelde sig løbet på Ballerup Bibliotek eller i SuperBrugsen i Skovlunde. Læs mere på www.ballerup-ak.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *