Skattejagt i Hede-Magleparken
skattejagt-i-hede-magleparken-5.jpg
Fremmødet var ikke imponerende, men de som dukkede op havde en hyggelig eftermiddag med skattejagt i Hede-Magleparken. Foto: Flemming Schiller
Familiehygge Fredag eftermidag havde ’Projekt Tryg Opvækst’ inviteret til ’Den store skattejagt – kend dit område’ - en skattejagt hvor folk i alle aldre kunne være med på en guidet tur rundt i Hede-Magleparken med masser af sjov og læring undervejs.

Projektmedarbejderne havde sørget for opslag i cirka 240 opgange, sedler til alle børn i institutionerne, opslag i institutioner og på skoleintra. Så der var grund til at tro, at der nok skulle dukke en del op. Men da starten gik fredag eftermiddag havde kun otte personer fundet vej.

Disse otte fik til gengæld en super hyggelig eftermiddag med både skumfidus-ristning, hoppepude, suppe, popkorn og masser af præmier. For ikke nok med, at de selvfølgelig vandt skatten (da der jo ikke var andre hold at konkurrere med) så fik de også alle præmierne som Hedegårdens Butikscenter havde sponsoreret.

skattejagt-i-hede-magleparken-(1)

Skattejagten var resultatet af et samarbejde mellem mange forskellige institutioner/tilbud i Hede-Magleparken og omegn, og selvom arrangørerne ærgrer sig over det skuffende fremmøde, så vil de alligevel forsøge at lave flere arrangementer for familier, fortæller Mikala Rossing fra Hedegaven:

»Vi har talt om foredrag om for eksempel børneopdragelse inklusiv børnepasning, fællesspisning med mere. Det har vi erfaring for, at der er interesse for,« siger hun.

skattejagt-i-hede-magleparken-(2) skattejagt-i-hede-magleparken-(3) skattejagt-i-hede-magleparken-(4) skattejagt-i-hede-magleparken-(6) skattejagt-i-hede-magleparken-(7) skattejagt-i-hede-magleparken-(8) skattejagt-i-hede-magleparken-(9)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *