’Skammerens Datter’ bliver påskens filmhit i biffen
skammerens_datter-copy.jpg
Der er hele syv premierefilm på plakaten i Baltoppen Bio i påsken. Én af dem er den danske fantasyfilm ’Skammerens Datter’, som biografdirektøren har store forventninger til. Foto: Pressefoto
film Baltoppen Bio har åben fra morgen til aften hele påsken og viser 18 forskellige film, hvoraf syv er nye premierefilm. Der er med andre ord noget for enhver, hvis man trænger til et par timers underholdning.

Biografdirektør Jan Boye Thomsen har især store forventninger til den nye stort anlagte danske fantasyfilm ’Skammerens Datter’, der ser ud til at blive et kæmpehit for større børn, unge og familier.

Filmen handler om Dina, der bor i en lille landsby med sin mor, der er Skammer. Dina har arvet sin mors overnaturlige skammerevner, der gør, at hun kan se alle folks løgne, dårlige samvittighed og – ikke mindst – deres skyld og få dem til at skamme sig over deres mørkeste gerninger.

Men selv om Dina absolut ikke er begejstret for sine skammerøjne, viser de sig snart nyttige, da hun pludselig med livet som indsats, hvirvles ind i et blodigt opgør mellem to fyrstesønner.
Skammerens Datter er et forrygende eventyr i en middelalderlig fantasyverden med drager og magi, konger og riddere, tyranni og mord.

Biografen oplyser, at det også er muligt at arrangere lukkede skoleforestillinger på filmen hvis der er skoleklasser der vil følge op på temaer fra undervisningen. Endelig skal det også nævnes, at enkelte forestillinger vil blive vist med undertekster.

Se hele Baltoppens påskeprogram på www.baltoppenbio1-2.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *