Så starter 60+ træningen igen
60plus-træning-copy.jpg
Efter påske begynder udeaktiviteterne for 60+ igen. Hver mandag og torsdag mødes de på Ballerup Atletik Stadion og kaster sig ud i forskellige motionstyper. Foto: Privtfoto
atletik Så er solen ved at få magt, og vi går den skønne tid i møde til udeaktiviteterne for 60+ på Ballerup Atletik Stadion.

Træningen begynder efter påske og foregår hver mandag og torsdag fra klokken 8.30 til 10 på Stadion og området ved Svanesøen og den gamle flyveplads.

»Vi er en flok 60+, der stadig har plads på holdene til, ja lige hvad du magter og kan, men tro mig det bliver meget hurtigt bedre gang efter gang med træningen,« siger Ulrich Engmark fra Ballerup Atletik Klub.

Motionisterne går og løber i området på den gamle flyveplads og ved Svanesøen, styrke- og crossfit træning suppleret med intervaller, stræk- og smidighedsøvelser på stadion og ind imellem cykler de også en tur ud i det blå til for eksempel Herstedhøje, Bagsværd Sø eller Furesøen.

Der er også mulighed for at erhverve sig idrætsmærket. Der blev uddelt 15 mærker sidste år, og BAK hører fra deltagerne, at det skal gøres meget bedre i år, så allerede nu vil der blive gået til den.

Der er fire trænere til rådighed og masser af muligheder, så klubben opfordrer alle 60+’ere til at køde op.

Læs mere på www.ballerup-ak.dk ude i venstre kolonne under 60+.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *