Rulleskøjtefest i Smørum
Rock-og-rul-fest-i-Smørum-4-copy.jpg
De syv heldige klubbørn kom backstage og mødte duoen Djämes Braun. Foto: Henrik Ziegler
klubber 500 glade børn fra de otte klubber i Egedal var samlet til ’Rock & Rul’ - rulleskøjtefest på Fritidsklubben Springbrættet i Smørum fredag aften.

Dørene blev åbnet klokken 18 og der var lagt op til et brag af en fest med hele to koncerter. Den første var med en ny ung popsanger Adam Daniel, som trods sine kun 16 år formåede at skabe en super god stemning og efterfulgte koncerten med en time lang autografskrivning.

Rock-og-rul-fest-i-Smørum-(1)-copy

Senere på aftenen blev der sat ekstra gang i festen, da duoen Djämes Braun indtog scenen og leveret en fremragende koncert, som selvfølgelig sluttede med deres kæmpe hit ”Fugle”.
Djämes Braun var i øvrigt blev valgt gennem en sms-afstemning mellem klubbernes medlemmer.

Efter koncerten fik syv børn en oplevelse ud over det sædvanlige, da de fik muligheden for at komme backstage og møde Djämes Braun helt personligt. De syv havde inden festen deltaget i en selfie-konkurrence, hvor de var de heldige vindere af et ’meet & greet’ med Djämes Braun.

Djämes Braun var meget nysgerrige på børnene. De konkurrerede i at gætte børnenes alder og fik snakket med dem om, hvad de lavede i deres fritid.

Rock-og-rul-fest-i-Smørum-(3)-copy

Festen fortsatte helt til klokken 23 med DJ’en, som havde underholdt hele festen, og det var nogle glade børn og voksne, der kunne vinke farvel til hinanden, da festen var slut.

»Jeg er personligt dybt imponeret over, hvor gode ungerne er til at feste. Vi har afholdt Rock & Rul fest i denne form siden 2008 og i alle årene har vi kun oplevet glade unger, der giver plads til hinanden. Ingen alvorlige skader, ingen tumult, ingen alkohol. Kun glade børn fulde af energi og godt humør. Det gør selvfølgelig, at vi som ansvarlige for festen, kun får lyst til at holde flere fester, for vores dejlige unger i klubberne,« fortæller Springbrættets daglige leder Tue Fournaise, der samtidig retter en kæmpe tak til både medarbejdere og forældre, der har deltaget i planlægning og afvikling af festen i Smørum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *