Professionel cheftræner til Ledøje-Smørum Tennisklub
Jan-Tholin-rev-1-copy.jpg
Jan Tholin er ny cheftræner i Ledøje-Smørum Tennisklub. Foto: Privatfoto
ansat Ledøje-Smørum Tennisklub har ansat Jan Tholin som cheftræner per 1. april. Han skal udover at træne både juniorer og voksne udvikle klubbens talentspillere til habile turneringsspillere. Hidtil er træningen blevet varetaget af forskellige trænere på timebetalt basis.

»Med Jan Tholin om bord, får vi en person, som kan samle alle trådene i klubben til glæde for klubbens medlemmer,« siger formand Kirsten Krag og fortsætter:

»Vi har savnet at have en cheftræner til at coache ungdomstrænerne således, at alle i klubben får optimal træning uanset, hvem der træner. Endvidere vil vi gerne tilbyde klubbens talentspillere et individuelt træningsprogram, så den enkeltes potentiale udnyttes bedst muligt.«

Jan Tholin er svensker, er uddannet fritidsleder og har arbejdet professionelt med tennis i store dele af sit liv. Adspurgt om, hvorfor han vil være cheftræner i Smørum, svarer Jan Tholin:

»Jeg har i mine seneste par klubber kun beskæftiget mig med nogle få aldersgrupper og har savnet det helhedsperspektiv, du skal have i en klub, hvor du arbejder som cheftræner. Den mulighed får jeg så nu i Ledøje-Smørum, og det glæder jeg mig gevaldigt til. Jeg har fået et meget positivt indtryk af klubben og dens bestyrelse og kan se et tydeligt og spændende udviklingspotentiale i klubben.«

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *