Posthus på OK-tanken
pakker Nethandlen boomer, og det får Post Danmark til at åbne endnu et posthus i Ballerup.

I november åbnede der et nyt posthus hos Egebjerg Kiosk i Egebjerg, og nu er turen kommet til OK Plus på Hold-An Vej i Ballerup, der fra 13. marts altså også kommer til at huse et posthus.

»Det er en stor glæde, at vi med det nye posthus kan øge tilgængeligheden og gøre det endnu lettere for kunderne i Ballerup, når pakkerne fra den stigende nethandel skal hentes og sendes,« siger Maj-Britt Radmer, kundechef i Post Danmark

I det nye posthus kan kunderne hente pakker, som bestilles til direkte afhentning på posthuset. Der kan også sendes breve og pakker samt købes frimærker og pakkeporto – og alle posttilbud kan benyttes i hele butikkens åbningstid alle ugens dage.

»Vi glæder os til samarbejdet med Post Danmark. Det er vores forventning, at et posthus her hos os i endnu højere grad vil gøre OK Plus til et lokalt omdrejningspunkt,« siger Torben Trawal, indehaver af OK Plus Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *