Politi uge 13
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Villaindbrud i Skovlunde

Onsdag den 25. marts mellem klokken 07.50 og 11.30 var der indbrud i en villa på Kløvertoften i Skovlunde. Gerningsmanden brød et vindue op og stjal blandt andet elektronik.

 

Spirituskørsel på Peberhaven

Lørdag den 28. marts klokken 09.22 stoppede politiet en personbil på Peberhaven i Herlev. Føreren, en 55-årig mand fra Herlev, blev skønnet påvirket af alkohol, anholdt og kørt til blodprøve på Herlev Hospital. Hans kørekort var også administrativt inddraget og han blev derfor sigtet for at køre uden førerret.

 

Narkokørsel på Klausdalsbrovej

Søndag den 29. marts klokken 19.05 standsede en politipatrulje en personbil på Klausdalsbrovej. Føreren, en 24-årig mand fra Ølstykke, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård.

 

Bilist sendt direkte i Vestre Fængsel

Mandag den 30. marts klokken 01.08 stoppede politiet en personbil til på Mileparken. Føreren, en 34-årig mand fra Herlev, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård.

Derudover blev han sigtet for at køre i frakendelsestiden, for at være i besiddelse af euforiserende stoffer og for at køre i et uindregistreret køretøj. Det viste sig også, at han var eftersøgt til fogedretten og han blev derfor kørt til Vestre Fængsel med henblik på fremstilling i fogedretten dagen efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *