Ny bog fra Ulla Dueholm
Daniels-Baby-copy.jpg
Udgivelse Den lokale forfatter Ulla Dueholm fra Skovlunde er klar med sin sjette bog ’Daniels Baby’, som hun sender på gaden i denne uge.

»De fleste afgørende begivenheder i et menneskes liv sker ved tilfældighedernes spil. Vi spekulerer på fremtiden, prøver at beherske tilværelsens omskiftelighed, men så indtræffer der alligevel altid noget, som ændrer tingenes gang. Nogle gange til det bedre, nogle gange til det værre,« fortæller hun.

I ’Daniels Baby’ ændrer skæbnen med et slag to menneskers liv. To skrøbelige sjæle bliver i forening stærke og fyldes af livsmod. Men så drejer skæbnens hjul igen.

Hovedpersonen Daniel er 16 år og hamrende træt af sin mor, sine kammerater og alle på skolen, men måske mest træt af sig selv, fordi han ikke rigtig slår til nogen steder. Han hader dem alle sammen, lige så meget som de hader ham, og han kan heller ikke bruge dem til noget.

Daniel sidder fast og aner ikke sine levende råd. Men så sker det: En dag, han sidder i parken fordybet i sine mørke tanker, står der pludselig en pige foran ham. Hun vil have en cigaret, og det får hun, men i stedet for at gå videre, sætter hun sig ned ved siden af Daniel. Hun hedder Ida og er gravid og stofmisbruger. Det bliver begyndelsen på et forhold, der kommer til at ændre begges liv.

’Daniels Baby’ udkommer på Forlaget Mellemgaard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *