Medaljeregn over gymnaster
Ballerup-Gymnastik-copy.jpg
Fra venstre Maria Grosser, Sheila Schalburg, Nathalie Kloth, Alma Sofie (sjællandsmester), Laura Smedegaard (sølvvinder), Selma Tornøe og Sofie Juel Michelsen (sjællandsmester). Foto: Privatfoto
Gymnastik I weekenden den 21.-22. marts blev der i Taastrups Idræts Haller afholdt sjællandsmesterskab i Rytmisk Sportsgymnastik for grupper og individuelle med Ballerup Gymnastikforening (BG) som arrangør.

BG stillede med tre grupper. Klubbens yngste konkurrencegymnaster (6-9 år) deltog i Demi minirækken med to grupper. Med stor spænding, koncentration og godt humør viste begge grupper deres boldserie og placerede sig hhv. på en 4. og 5. plads.

Minigruppen (-13 år) leverede en humoristisk serie med køller og blev belønnet med flotte sølvmedaljer.

I minirækken (-10 år) præsterede Alma Sofie Pedersen to meget elegante og udtryksfulde serier der sikrede hende sjællandsmesterskabet. De tre debutanter Maria Grosser, Selma Tornøe og Lucca Schmidt blev hhv. nr. 9, 10 og 15

I rekrutrækken (10-13 år) var taget ved at lette af begejstring, da BGs landsholdsgymnast Isabella Schultz med fuld energi og præcision »dansede« sig gennem sin serie uden håndredskab. Isabella viste også en bold- og kølleserie der sammenlagt førte til en flot sølvmedalje. Marie Mejnholt-Jakobsen blev nr. 6 og debutanten Amalie Bojsen nr. 19

Hos junioerne (13-15 år) blev det til endnu en sølvmedalje til landsholdsgymnast Laura Smedegaard. Nathalie Kloth placerede sig på 5. pladsen.

I senior 2. division (15 år -) konkurreres der i to serier efter frit valg af håndredskab. Trods sine 14 år stillede Sofie Juel Michelsen op i 2. div. med en tov- og boldserie. Dette var et »godt valg«. Sofie fik guldet om halsen og blev kåret som årets sjællandsmester. Debutanten Sheila Schalburg (13 år) stillede ligeledes op i denne division og placerede sig som nr. 4

Weekendens dygtige gymnaster kan ses på www.GymFotoVideo.dk og på www.rgfriends.dk samt live ved DM den 3., 9. og 10. maj kl. 11 i Taastrups Idræts Haller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *