Medaljeregn over guldfisk og delfiner
Triton-24-medaljer-til-GuldfiskDelfin-feb-2015-copy.jpg
Tritons yngste svømmere vandt hele 24 medaljer ved deres seneste stævne i Blovstrød. Foto: Privatfoto
Svømning Tritons yngste konkurrencesvømmere fra holdene Guldfisk og Delfin viste et flot niveau ved stævnet i Blovstrød. Det blev til ikke mindre end 24 medaljer fordelt på 14 svømmere. Og flere af svømmerne overraskede positivt med nye personlige tider.

Der er blevet trænet intensivt på holdene siden sæsonstart for at gøre de yngste konkurrence-svømmere, som aldersmæssigt er 7-9 år gamle, stævneparate. Dette indebærer blandt andet at de skal kunne lave vendinger og springe ud fra en startskammel uden at blive diskvalificeret for tyvstart.

»Vi er super stolte over svømmernes resultater og de mange medaljer – det er langt mere end hvad vi havde turde håbe på i betragtning af, at nogle af dem ikke har svømmet hos os mere end fire-fem måneder. Det betyder også meget, at der var en rigtig god forældreopbakning under stævnet – det er guld værd for os som trænere og for svømmerne,« siger Christina G. Rigét, der er ansvarlig træner for de to hold.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *