Lyt til Skovlunde
Debat Kritikken af den dårlige busbetjening i Skovlunde er blevet yderligere aktualiseret af efterårets nedskæringer, hvorfor der i de sidste måneder har været ekstra mange henvendelser til kommunen og Movia.

Vi kan desværre konstatere, at man heller ikke i denne sag har ønsket at lytte til de ting, der kommer fra de mange aktive Skovlundeborgere.

Den nye ’løsning (pr. 1.3.)’ fastholder blot de mangler, som er blevet påpeget. Kun marginal bedre koordinering med S-togene på Skovlunde Station er blevet gennemført (hvilket desværre ikke løser problemstillingen). En effektiv koordinering mellem tog og busser burde være et minimumskrav for busbetjening i almindelighed.

De øvrige kritikpunkter er fuldstændigt overhørt. Manglende forbindelser til for eksempel Herlev og Glostrup samt den dårlige ruteføring i Skovlunde er der ikke ændret ved. Der er stadig så få afgange så en reel benyttelse af den kollektive trafik kun er mulig i meget begrænset omfang (specielt i weekenden og ydertiderne er det helt uacceptabelt). Endelig gør de dårlige forhold, at det ofte er en blandet fornøjelse af benytte busserne (eksemplevis manglende læskure).

Det anføres så, at der vil blive foretaget trafikmåling med henblik på fremtiden. Den måling kan man godt spare, for os der bor i Skovlunde ved, at med den planlagte busbetjening vil der ikke være ret mange passagerer.

Mon den egentlige plan bag alt dette er, at nedlægge busdriften i Skovlunde (udkants Ballerup)?

På samme måde overhøres kritikken af trafikforanstaltningerne på Åbyvej. Her svares blot tilbage med teoretiske postulater selvom vi, der færdes der dagligt, føler, at det er blevet mere usikkert at cykle, når man skal gennem en sluse med biler i begge retninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *