Lokalopgør endte grimt
Fodbold Der var lokalopgør i weekenden mellem de to Danmarksseriehold LSF og BSF.

En strid vind, koldt vejr med mere gjorde betingelserne svære, og det blev da også en mærkelig kamp, der nok skal deles op i to – den første time og den sidste halve time.

Fra start af kunne alle se, at det var to rigtigt gode hold, der ville kæmpe om hver centimeter på banen. LSF kommer jo fra den ene række og var slet ikke vandt til at blive presset så højt oppe som de gjorde af det unge BSF hold. Der var simpelthen ikke tid til at pleje bolden, da begge hold lå meget tæt på hinanden. At de to hold så også kendte hinanden rigtigt godt betød, at der ikke var nogle taktiske overraskelser.

Langsomt fik LSF et lille overtag uden at tilspille sig de store chancer. Vi skulle helt frem til lige før pausen, da en indøvet dødboldssituation betød en bold i bagrummet til Frederik Kragh, som via Marc Linds hoved endte hos Benjamin Madsen, der fra tæt hold kunne heade bolden i mål.

Umiddelbart efter pausen var den gal igen. En lang bold frem til Benjamin betød en friløber og den blev sparket ind. Det tændte BSF og de pressede nu på og det var dem der styrede kampen. Intet ville lykkedes for LSF, men BSF kom ikke til de store chancer.

Så til den anden del af kampen hvor nogle af spillerne tabte kasketten. Det hele startede med at en spiller fra hvert hold kom op at toppes. Rødt kort til dem begge. Ydermere blev endnu en BSF-spiller vist ud. Den efterfølgende dårlige stemning kulminerede med et frispark til LSF og efterfølgende endnu en udvisning til en BSF-spiller. Så var det op af bakke for BSF, men heldigvis skete der ikke flere udfald i resten af kampen.

10 mod 8 betød en masse plads at spille på – og på mål af de indskiftede spillere Jacob Halling og Jacob Lind. Det endte med en 4-0 sejr til LSF, en sejr der nok var for stor, omstændighederne taget i betragtning.

Ærgeligt at kampen endte som den gjorde, men der er ingen tvivl om, at de to hold gav hinanden en seværdig kamp den første time – og så glemmer vi den sidste halve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *