Landsholdssvømmer skifter til Triton
julie_aglund_lauridsen-copy.jpg
Julie Aglund Lauridsen bor i Ballerup og er nu også skiftet til den lokale svømmeklub Trirton. Foto: Privatfoto
Svømning Fra den 1. marts vil landsholdsssvømmer Julie Aglund Lauridsen være en del af Svømmeklubben Tritons elitære satsning på den internationale arena.

På national plan vil Julie repræsentere klubben ved de danske mesterskaber og skal med sin erfaring og viden bidrage til klubbens fortsatte talent- og eliteudviklingsarbejde.

»Jeg er rigtig glad for klubskiftet til Triton, og ser frem til at repræsentere klubben. Jeg har fulgt Triton rigtigt tæt gennem de sidste år, da jeg har boet i Ballerup i de seneste tre år. Triton er en klub, der er inde i en rigtig god og sund udvikling. Jeg håber, at jeg med min internationale og nationale erfaring, motivation og engagement kan være med til at få Triton endnu et niveau op i dansk svømning,« siger Julie Aglund Lauridsen

Julies daglige træning skal fortsat foregå på det Nationale Træningscenter i Bellahøj under ledelse af Nick Juba og Stefan Hansen.

»Med skiftet til Triton håber jeg, at jeg kan fortsætte min positive svømmeudvikling frem mod VM på langbane til august i Kazan, hvor jeg skal forsøge at forbedre min 10. plads fra sidste års VM i Doha. VM i Kazan vil være endnu et stort skridt på vejen mod mit helt store mål OL i Rio 2016,« siger Julie Aglund Lauridsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *