Kulturhus Måløv vil høre borgernes idéer
Kulturhus-Måløv-sal-copy.jpg
Den nye sal i Kulturhus Måløv er - hvis planen holder - klar til indvielse i begyndelsen af april. Foto: Privatfoto
input Kulturhus Måløv giver kaffe og croissanter søndag den 22. marts klokken 11 og indbyder til udveksling af gode ideer og fantasifulde input til, hvordan husets nye sal skal bruges.

Kulturhuset er, som de fleste nok har bemærket, ved at få bygget en stor sal med plads til 100 personer – og om alt går vel, står salen klar til indvielse i begyndelsen af april.

Kulturhusets personale glæder sig til at kunne lave arrangementer i den nye sal, der kan rumme flere mennesker, end hvad der hidtil har været muligt.

Men huset er også borgernes hus – og derfor inviteres de med til en rundvisning i den nye sal, som endnu ikke står helt færdig.

Her kan man få et indblik i, hvordan de nye faciliteter kommer til at tage sig ud, høre om mulighederne og giv gode ideer til, hvordan Måløvs borgere kan fylde liv og aktiviteter i byens nye samlingssted.

Grundejerforeningsmøder, lokale musikarrangementer, brætspils-turneringer, tumledage for fædre på orlov, bytte-tøj-dag, speed-dating. Kun fantasien sætter grænser.

For de yngste deltagere vil der være mulighed for at se en film eller bare lege lidt i børnebiblioteket. Alle er velkomne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *