Korpiger på forårsturné i Berlin
Pigekor-til-Berlin-copy.jpg
Ungdomskorene fra Skovlunde og Smørum Kirker skal optræde i Berlin. Foto: Privatfoto
koncert Fredag den 27. marts rejser 26 korpiger fra henholdsvis Skovlunde og Smørum Kirkers Ungdomskor på en seksdages turné til den tyske hovedstad Berlin.

Pigerne skal deltage i festgudstjeneste palmesøndag den 29. marts i den danske kirke i Berlin, Christianskirken.

Pigerne skal også synge koncert på den danske ambassade. Der bliver selvfølgelig også tid til at se lidt af byen, og med på programmet er blandt andet besøg på DDR-museet, en sejltur på Spree, Checkpoint Charlie, byvandring i centrum af Berlin og så skal der også shoppes lidt.

Repertoiret på turnéen består blandt andet af Carl Nielsen satser – i anledningen af hans 150 års fødselsdag i år – og nyere sange som ’I believe I can fly’, ’Unwritten’ og ’Royals’.

Hele marts måned øver de to kor sammen. Korene har tidligere optrådt sammen, og har også rejst sammen. I 2013 var de på en meget vellykket tur til Wien. Korene er under ledelse af Smørum Kirkes organist Heidi Buch og organist ved Skovlunde kirke Søren Geneser.

Når pigerne kommer hjem igen, er der mulighed for at høre koncerten i Skovlunde Kirke onsdag den 8. april klokken 17.30 – der er gratis adgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *