Kom med til boksning i topklasse
Patricjk-Nielsen-2.jpg
Patrick Nielsen går i ringen i Ballerup Super Arena ved Nordic Fight Night den 14. marts. Det bliver en intens aften, hvor det danske boksehåb prøver en ny og større vægtklasse af. Foto: Photo Wende. Foto: Photo Wende
Boksning Ballerup Bladets læsere kan vinde en plads på tilskuerrækkerne, når Nordic Fight night går i gang i Ballerup Super Arena.

Er man til intens fight og den helt specielle stemning ved ringside, så er der noget for bokseelskere i Ballerup Super Arena den 14. marts. Her vil danske Patrick Nielsen debutere i supermellemvægt ved Nordic Fight Night og for første gang kæmpe i den højere vægtklasse.

Han har bokset mellemvægt i fem år, men er nu blevet både større og stærkere og derfor skal han nu kæmpe i supermellemvægt.

Ifølge Patrick Nielsen føler han sig stærkere og mere fit i den højere vægtklasse og samtidig forventer han, at der venter en række store kampe ude i verden i den klasse.
Bokseren fra Albertslund tager altså sine første skridt i Ballerup den 14. marts og han glæder sig.

»Det er en fed arena. Jeg har være der og se seksdages løb og jeg ser frem til at bokse her. Jeg tror, at man skal skabe en speciel atmosfære i arenaen. Ballerup er jo tæt på min hjemby Albertslund, så jeg regner med, at alle mine fans kommer og bakker mig op og laver en masse larm,« siger Patrick Nielsen.

Rigtig beslutning

Patrick Nielsens træner, Joey Gamache, tror også på, at det er det rigtige at rykke en vægtklasse op.

»Jeg tror på, at han i supermellemvægt kommer til at vise sit fulde potentiale. Han har måttet smide en masse vægt op til kampe før i tiden, og det har helt sikkert påvirket hans præstationer,« siger Joey Gamache.

Promoter Kalle Sauerland ser frem til at præsentere Patrick Nielsen i Ballerup Super Arena.
»Vi kommer til at se en helt anden boksker i ringen den 14. marts. Det er et stort skridt for ham.

Der er nogle store navne og kampe derude, som Patrick kommer til at være en del af. Vi ser frem til at bringe Nordic Fight Night til Ballerup Super Arena. Det er en fantastisk arena, som bliver rammen om en aften med verdensklasseboksning,« siger Kalle Sauerland.
Kampen kan ses på TV 3+ og TV3 Sport, og billetter kan købes på Billetlugen.dk.

Vind billetter

Ballerup Bladet har imidlertid fået fat i 5×2 billetter til dette unikke boksebrag. Så hvis du vil vinde billetter til en aften, hvor det forhåbentlig kommer til at koge i Super Arenaen, så skal du svare rigtigt på spørgsmålet:

Hvor kommer Patrick Nielsen fra?

A: Ballerup
B: Hvidovre
C: Albertslund
D: Glostrup

Send dit svar på mail til red@ballerupbladet.dk senest fredag 6. marts klokken 10. Husk navn og telefonnummer. Husk at skrive ’boksebrag i emnefeltet. Vinderne får direkte besked og skal efterfølgende selv hente billetterne her på redaktionen.