KMD’s bygninger solgt
Ballerup-KMD-copy.jpg
erhverv PensionDanmark har købt bygningen, der huser KMD i Lautrupparken.

For et beløb på 1,2 milliarder kroner har PensionDanmark købt tre ejendomme i henholdsvis Ballerup, Odense og Aalborg, hvor it-virksomheden KMD er lejer. Sælger er Kombit A/S, kommunernes it-fællesskab.

De tre ejendomme har et samlet areal på godt 88.000 kvadratmeter, hvoraf KMD i Lautrupparken i Ballerup er den klart største med 45.960 kvadratmeter.

»Investeringen i de tre KMD-ejendomme er en del af vores strategi om at udbygge vores portefølje af velbeliggende kontorejendomme med solide lejere på lange leje-kontrakter. Vi forventer, at denne investering vil give vores medlemmer et godt af-kast i de kommende år,« siger adm. direktør Torben Möger Pedersen, PensionDanmark.

»Vi er glade for vores kontorer i Ballerup, Odense og Aalborg. KMD har haft et godt samarbejde med Kombit om lejemålene, og vi ser frem til at fortsætte det med PensionDanmark,« siger Lisbeth Hald, direktør for HR & Facility Management i KMD.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *