Ingen vil stå på mål for den vedtagne politik
Debat I forrige nummer af Ballerup Bladet efterlyste jeg politikere, der ville stå på mål for den beslutning om at servere u-økologisk frugt med pesticidrester til kommunens elever.

Det er der ingen der ville. Jeg skrev også til borgmesteren, fordi han jo til syvende og sidst må stå på mål, når ingen andre vil. Han har ikke svaret mig, hverken på den mail jeg sendt ham eller i Ballerup Bladet.

Det må betyde, at den beslutning kommunalpolitikerne tog er forkert og hurtigst muligt skal ændres. Jeg vil derfor opfordre kommunalbestyrelsen til at regne på et forslag der indebærer, at der udleveres økologisk frugt i skolerne. Og afsætte det nødvendige beløb i næste budget.

Eller tage frugten fra, hvis man mener det er for dyrt.

Da jeg ringede rundt tog det ikke lang tid at finde leverandører, der mener at kunne matche prisen fra konkurrenter og som samtidigt er lokale.

Den nuværende leverandør kommer fra Fyn og det giver heller ikke mening at transportere frugten fra udlandet til et sted på Fyn. Og derefter til Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *