Gymnastikopvisning i Skovlunde
Skovlunde-Gymnastik-1-copy.jpg
Der er opvisning med gymnaster i alle aldre i Skovlundehallen på lørdag. Foto: Privatfoto
Gymnastik Traditionen tro afholder Skovlunde Idrætsforening H G & S sin årlige afslutning med en stor gymnastikopvisning.

Det hele foregår i Skovlundehallen på Lundebjerggårdsvej lørdag den 28. marts og begynder med fælles faneindmarch klokken 13.30.

De mange hold og deres instruktører vil vise, hvad de har trænet og øvet i vinterens løb. På gulvet kommer både de store forældre/barn og børnehold, der lege sig til motion og de dygtige piger fra Leg & MGP-holdet og Showdance-holdet.

De store dansehold lige fra begyndere, letøvede og øvede, alle fra moderne pardans skal også på gulvet. Ligesom Senior-Idrætten 60+ vil vise, hvad de har lavet henover vinteren.

Springhold for piger og drenge kaster sig også ud i de forskellige øvelser, ligesom Zumba-holdet nok skal få fart over feltet – måske med hjælp fra publikum, hvis de er friske.

Som en lille bonus er KB Elite inviteret med som gæstehold. De talentfulde piger har tidligere været med ved afslutningsstævnet i Skovlunde og imponerede så meget, at man besluttede at gentage successen.

Afslutningen på gymnastik-opvisningen står herremotionsholdet for. De har i vinterens løb hygget sig med motion og mange forskellige slags boldspil, som alle kan deltage i. Opvisningen forventes færdig omkring klokken 16.30. Der er gratis adgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *