Glem ikke værdien af erhvervslivet omkring Brydehusvej
Debat På det seneste Kommunalbestyrelsesmøde var der blandt andet på dagsordenen, punktet om at ændre den nuværende lokalplan på Brydehusvej.

Med det formål ene og alene, at kunne åbne op for muligheden for at drive multikulturel virksomhed, i en bygning hvor der tidligere har været motionscenter.

Det stemte vi i Dansk Folkeparti imod, for vi mener ganske enkelt ikke, at man skal ændre et velfungerende erhvervs- og industriområde, til et multikulturelt samlingssted.

Idet man kan frygte at kvarteret langsomt men sikkert, vil miste sin værdi som det oprindeligt var tænkt, nemlig som et erhvervs- og industrikvarter, hvor de forskellige aktører – i det daglige samarbejde på tværs af fag – har gensidig glæde af den nære beliggenhed.

Og vi skal jo ikke glemme at erhverv og industri er drivhjulene i hele vores samfund, og det skal vi derfor ikke ødelægge ved at ændre området til et mekka for multikulturelle minoriteter og trossamfund.

Men vi skal derimod bestræbe os på, at tiltrække endnu mere erhverv og industri til området, til glæde og gavn for alle borgere i Ballerup.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *