Genfind fokus på økologi
Debat I Ballerup Bladet har man for nylig kunnet læse at kommunens økologiprocent er faldende og at kommunen nu er udmeldt af Green Cities samarbejdet og dermed ikke længere forpligtet på en økologiprocent på 75 procent i kommunens diverse institutioner.

Samme sted kunne man læse at formanden for Teknik-og Miljøudvalget Helle Tiedemann ikke mener at dette mål er realistisk til trods for at andre kommuner blandt andet Albertslund og København ligger langt højere.

I Ballerup Bladet d 3-3 kan man så læse et indlæg, hvor en forælder gør opmærksom på at der serveres ikke-økologisk, altså sprøjtet frugt, i skolernes frugtordninger. Dette er naturligvis helt uacceptabelt og det politiske flertal her i kommunen må se at få pudset deres økologiske briller!

Ballerup var en gang en grøn foregangskommune og det bør og kan den blive igen. Men det kræver politisk vilje og den mangler åbenbart.

3 kommentarer om “Genfind fokus på økologi”

  1. Per Mortensen siger:

    Dette er jeg ikke uenig i.

  2. KeldRasmussen siger:

    Jeg hæfter mig ved, du skriver at kommunen er udmeldt af Green Cities samarbejdet. Ved du, eller andre måske, hvordan det kan være? Er det en konsekvens, så man er smidt ud fordi vi ikke lever op til kravene, eller et det aktivt valg kommunen har gjort?

  3. Karsten Kriegel siger:

    Det er et aktivt valg kommunen har gjort af økonomiske årsager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *