FC Barcelona åbner fodboldakademi i Ballerup
barca.jpg
Unge danske fodboldspillere får nu mulighed for at blive optaget på FC Barcelonas første akademi i Skandinavien, som kommer til at ligge i Ballerup Kommune. Foto: pressefoto
fodbold (Opdateret kl. 9.40): Verdens største fodboldklub, FC Barcelona, åbner Skandinaviens første fodboldakademi i Danmark - nærmere betegnet Ballerup Kommune.

Der er inviteret til pressemøde om sagen på torsdag, og parterne bag aftalen ønsker ikke at komme med yderligere oplysninger forud for dette møde, der finder sted hos Unicef i København.

Vi har fanget borgmester Jesper Würtzen her til morgen, han deltager også i pressemødet på torsdag.

“Jeg kan næsten ikke få armene ned,” siger en glad borgmester, der har gået og gemt på nyheden et stykke tid og stadig ikke kan sige så meget om de nærmere omstændigheder.

“Vi er selvfølgelig rigtig glade for at FC Barcelona har valgt lige netop Ballerup Kommune. Det er helt klart en rigtig stor og glædelig nyhed, der vil styrke vores lokalområde – og det ligger desuden godt i forlængelse af, at vi er en idrætskommune, der både satser på bredden og eliten,” siger Jesper Würtzen.

De nærmere detaljer kan vi høre mere om ved pressemødet på torsdag.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *