Eik Møller bliver ny kommunaldirektør
eik.jpg
1. april bliver Eik Møller Ballerups nye kommunaldirektør. Foto: Privatfoto
jobskifte Når kommunaldirektør Anders Agger forlader sin post 1. april, står 44-årige Eik Møller klar til at overtage jobbet som øverst ansvarlig for godt 4.500 ansatte i Ballerup Kommune.

Eik Møller er allerede et kendt ansigt i Ballerup Kommune, hvor han siden 2012 har været medlem af direktionen og direktør for blandt andet børne- og skoleområdet.

»Jeg er meget stolt over at være blevet valgt som ny kommunaldirektør. Jeg glæder mig til at leve op til den tillid, jeg er blevet vist. Og jeg glæder mig utrolig meget til at folde mange af de indsatser ud, som vi allerede har sat i gang – i tæt samarbejde med borgere, ledere og politikere,« siger Eik Møller.

Eik Møller er uddannet pædagog og har tidligere været ansat i ledende stillinger i Faxe Kommune. Sideløbende har han fortsat uddannet sig senest med en Master of Public Governance, som han afsluttede i 2013.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *