DGI sætter pris på lokalidrætten
Thomas-Lorentzen-copy.jpg
Thomas Lorenzen fra Måløv Idræts Forening er nomineret til prisen som årets ildsjæl af DGI Storkøbenhavn. Her bliver han lykønsket med nomineringen af en flok af idrætsklubbens medlemmer. Foto: Foto: Morten Rubæk.
DGI Storkøbenhavn vil kåre årets forening og årets ildsjæl. Der er lokale nominerede.

De kan noget i Ballerup og omegn, når det kommer til idræt. Det blev bevist, da DGI Storkøbenhavn offentliggjorde de nominerede til priserne som blandt andet årets ildsjæl og årets forening. Her var nemlig nogle lokale navne imellem. Formålet med priserne er, at sætte fokus på de frivillige og det arbejde, der bliver gjort i de mange klubber og foreninger rundt om i byen.

Årets forening

Blandt de nominerede til årets forening var Svømmeklubben Triton, der er nævnt for den store indsats klubben gør i forbindelse med fællesskab og klubånd. Triton har fået 100 flere medlemmer i det forgangne år og har desuden skabt en række nye hold som vandtilvænning for børn, vandskræk-hold for voksne og træningstilbud for unge/voksne. De nye hold har både skabt nye medlemmer, men også organisk vækst, således at forældre til allerede svømmende børn, har meldt sig til et eller flere af klubbens voksentilbud.

Også en række andre tiltag som at gøre en ekstra indsats for inaktive børn, og i samarbejde med Ballerup Kommune sørge for, at de møder andre aktive børn gennem idrætten.

Der er i alt tre nominerede til prisen som årets forening.

Lokal ildsjæl

En lokal idrætsleder er også nomineret til en af de flotte priser. Thomas Lorenzen fra Måløv Idræts Forening (MIF)er nomineret til prisen som årets ildsjæl. Det er han for sit store arbejde med udvikling og formidling i MIF, hvor han fungerer som bl.a børnegymnastik-instruktør og tovholder for det nye PR-team.

Han meldte sig som frivillig i 2013 og har siden været en af de drivende kræfter i processen for at drive klubben fremad.

Han er også yderst aktiv for at sikre bedst mulig markedsføring og har sat gang i PR på en lang række platforme. En mand fuld af ideer, der altså nu er nomineret til prisen.

Hvem der løber med æren som årets ildsjæl og årets forening finder alle ud af torsdag den 26. marts, på DGI Storkøbenhavns generalforsamling på Københavns Rådhus.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *