Coaching til børn og unge
Empower-Coaching-copy.jpg
Line Schiermacher tilbyder coaching og workshops for børn og unge, der for eksempel kæmper med eksamensangst, vrede eller manglende selvværd. Foto: Arkiv
forretningsnyt I Måløv har Line Schiermacher åbnet egen praksis ’ EmpowerCoaching’ med fokus på coaching af børn og unge.

Her tilbyder hun korte og målrettede forløb med en blanding af samtale og praktiske øvelser. For eksempel til børn og unge med manglende selvværd, eksamensangst, udfordringer med vrede eller problematisk kommunikation med forældrene.

»Jeg har gennem de sidste tre år arbejdet på en skole blandt andet med børn og unges trivsel. Jeg ved der er et massivt behov for at arbejde mere forebyggende og at der mangler tiltag målrettet mod børn og unge,« siger Line Schiermacher.

Hun er oprindelig uddannet cand.comm. og videreuddannet i projektledelse og ledelse. Hun har de senere år specialiseret sig i undervisning, coaching og mentorering. Er uddannet EmpowerMentor hos psykolog Kisser Paludan og har derudover supplerende uddannelser som dramalærer, kostvejleder og instruktør.

Man kan læse mere på Lines hjemmeside: www.empowercoaching.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *