Claus Hansen og co. har bevisbyrden!
Debat En større debat om økologi har udfoldet sig i Ballerup Bladet de seneste par uger. Jeg er glad for, at der kommer fokus på det vigtige emne, Det er jo skønt at høre, at økologi altid har været og altid vil være en socialdemokratisk mærkesag. Det har vi Helle Tiedemann og Per Mortensens ord for.

Med den slags medvind skal man da være en tosse for ikke at skubbe på, og kræve økologisk frugt til ungerne i skolen (som jo var det der udløste hele debatten). Et krav Enhedslisten selvfølgelig vil rejse i budgetforhandlingerne.

Den verserende debat har dog også budt på mindre opløftende udfald. Man kan jo helt fejlagtigt få den opfattelse, når man læser Claus Hansens indlæg, at det er os, der er tilhængere af økologi, som skal dokumentere at økologi er sundere og bedre for miljøet. Det er da den totalt omvendte verden!

Jeg synes Claus Hansen og ligesindede skal prøve at overbevise Ballerups forældre om, at en daglig dosis sprøjtegifte og pesticider IKKE er til skade for børnenes sundhed.

2 kommentarer om “Claus Hansen og co. har bevisbyrden!”

  1. Per Mortensen siger:

    Jeg tror vi kan se frem til en god løsning.
    På den økologiske frugt, i skolerne.
    Og så skal vi bare i fremtiden arbejde for en mere grøn kommunne.

  2. Claus Hansen siger:

    Den bevisbyrde er løftet af Miljøstyrelsen og Fødevarestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *