BSF’s U13 vandt lokalopgør
fodbold Både BSF og LSF er blandt de stærkeste på Sjælland i U13, og den 28. marts mødtes de i et vaskeægte lokal og rivalopgør.

Kampen blev spillet i Ledøje, og den blev så dramatisk og præget af nerve, som det hører sig et lokalopgør til. Bedst ud til kampen kom LSF, der var mere klar end BSF fra start, og efter cirka 10 minutter kom de også foran 1-0.

Stillingen holdt til pause efter 30 jævnbyrdige minutter. I anden halvleg kom BSF mere på bolden og fik bedre gang i spillet, og efter 10 minutter begyndte gæsterne at presse mere på.

Med syv minutter tilbage kom forløsningen, da BSF udlignede til 1-1. Kort efter havde LSF et spark på stolpen, men det lignede en pointdeling. Begge hold angreb dog til det sidste, og det gav pote.

To minutter før tid spillede BSF sig nemlig igennem i højre side, hvor bolden blev sendt ind til holdets angriber, der sparkede den ind til en 2-1 føring. Kort efter blev kampen fløjtet af, og jublen ville ingen ende tage for BSF, mens LSF omvendt slukørede forlod banen.

BSF har seks point for tre kampe, mens LSF har tre point for tre kampe.

(kamreferat fra BSF)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *