BSF fik ét point i sæsonpremieren
BSF-Egedal.-Foto-Frank-Nielsen-8-copy.jpg
BSF spillede lige op med SC Egedal og ligger nu på 8. pladsen i Danmarksserien. Foto: Frank Nielsen
fodbold Med et mål i de døende minutter, lykkedes det for BSF at få point i sæsonpremieren i Danmarksserien, hvor holdet på hjemmebane i Gryden spillede 1-1 mod SC Egedal. 190 tilskuere overværede kampen.

1. halvleg blev en jævnbyrdig affære mellem to hold, der begge kæmper for at undgå nedrykning. Halvlegen forløb uden store chancer med meget spil på midten, og ved pause stod den fortsat 0-0.

Stillingen holdt dog ikke længe, for få minutter inde i 2. halvleg kom SC Egedal igennem i højre side, hvor der blev slået et fladt indlæg ind til Jimmy Mayasi, der bragte gæsterne foran. En ærgerlig og unødvendig scoring at lukke ind.

BSF havde herefter flere optræk til chancer, men manglede den sidste skarphed. Efter 70 minutters spil kom de rødklædte også i undertal på banen, da Frederik Larsen modtog et direkte rødt kort fra kampens dommer.

GALLERI: Billeder fra kampen

Herefter var det op ad bakke, men alligevel pressede BSF på, og da SC Egedal med 10 minutter tilbage af kampen også fik en mand vist ud, øjnede man pludselig chancen for at lægge et endnu større tryk på til sidst.

I det 90. minut fik BSF et frispark i højre side, som Jonas Zederkopff tog sig af. Han sparkede bolden præcist ind i feltet, og her lykkedes det efter lidt klumpspil for Mads Thomsen at få bolden ind over stregen til kæmpe jubel for spillere, trænere og tilskuere. En vigtig udligning.
1-1 blev slutresultatet, og dermed fik BSF et enkelt point i årets første turneringskamp. Holdet er nu nummer otte i en uhyre tæt Danmarksserie, én placering over nedrykningsstregen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *