Billeder fra Foreningernes Dag 2015
foreningsdag_1.jpg
Blandt de mange foreninger var Måløv Judo Klub, som blandt andet havde tumleholdet (3-7 år) med. Foto: Flemming Schiller
Galleri Lørdag lagde Ballerup Bibliotek hus til Foreningernes Dag, hvor en masse lokale fritids- og idrætsforeninger kom og viste sig frem. Vores fotograf var et smut forbi, og det er der kommet denne lille billedserie ud af:

Foto: Flemming Schiller

Foto: Egebjerg Senioridræt

1 kommentar om “Billeder fra Foreningernes Dag 2015”

 1. Marianne Drejer siger:

  Hej

  Jeg undrer mig over, at der kun er billeder af børneaktiviteter og mange billeder, der ligner hinanden. Jeg ved, at der var en del Voksen-Senior-aktiviteter repræsenteret – bl.a. Yoga – Linedance og Patchwork – Hvorfor er der ikke nogle billeder fra disse aktiviteter? Det virker meget ensidigt. Jeg synes også, at der burde have været plads til flere billeder i Ballerup-bladet, når Foreningernes dag blev afholdt allerede lørdagen forinden. Dagen arrangeres jo for at flere borgere skal blive interesseret i at deltage i aktiviteterne. Så informationerne burde været nået ud til andre, end dem der lige kom forbi Ballerup Bibliotek og det er vel Ballerup-Bladets opgave – mener jeg.

  Med venlig hilsen

  Marianne Drejer
  Kløvertoften 5
  2740 Skovlunde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *