Bevar de små lejligheder
Debat Lolan Ottesen har ret i, at planen for en renovering af Ellebo blev vedtaget med et stort flertal.

Da vi blev forsikret om, at det højst ville betyde en huslejestigning på 700 kroner om måneden for en 83 kvadratmeter stor lejlighed. Så vendte den negative stemning, der rådede, sig næsten til jubel.

Så må vi se, om det holder. Jeg tvivler på, at en så omfattende renovering kan udføres for så få penge, selvom renten er lav.

Hun skriver, at kommunen har et godt samarbejde med boligselskaberne, så sammen vil man sikre, at der stadig bliver bygget små lejligheder.

Men så er der jo blot det minus, at nybyggeri er væsentligt dyrere end det gamle. Så man nedlægger nogle små lejligheder til 3017 kroner om måneden, for at bygge nye til 5-6000. Det kan jeg ikke se fornuften i. Og så er det jo slet ikke nødvendigt at nedlægge disse små lejligheder for at kunne gennemføre renoveringen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *