Aqua fitness for alle i Måløv
aqua-copy.jpg
Der er gratis aqua fitness i Måløv i næste uge. Foto: Privatfoto
Svømning Sammen med svømmeklubber fra hele landet holder Måløv Idræts Forening ’Aqua Fitness Week’ i uge 12 med masser af fitnessaktiviteter på programmet - ligefra skånsom aqua running og yoga til hård aqua cross training.

»Vi har hold for enhver smag. For både unge og gamle, trænede og nybegyndere. Vi håber, at mange af dem, som vi ikke normalt ser i svømmehallen også har lyst til at komme forbi,« siger Winnie Rahtgen, der er svømmeinstruktør i foreningen.

Man behøver ikke være vant til at svømme eller træne i vand for at deltage. Det vigtigste er, at man er klar på at have det sjovt og prøve noget nyt. Alle er velkomne, det er gratis at være med og tilmelding er ikke nødvending.

Det foregår i svømmesalen på Måløv Skole. Mandag den 16. marts klokken 17.15 til 18 er der aqua fitness low power for damer efterfulgt af aqua fitness high power for damer klokken 18 til 18.45. Fredag den 20. klokken 17.45 til 18.45 kan drenge i alderen 9-18 år prøve kræfter med aqua cross training. Se mere på Maaloevif.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *