Wolfpack taber gyserkamp mod Bakken Bears
Wolfpack-Christian-Thomsen-copy.jpg
Christian Thomsen bringer Wolfpack tilbage i kampen. Foto: Robert Dines Rasch
basketball Lørdag eftermiddag var der topkamp i Glostruphallen mellem Basketligaens nummer to og tre.

De forsvarende danske mestre Bakken Bears var på besøg hos Copenhagen Wolfpack, som med en sejr ville kunne lægge yderligere afstand til ligaens nummer fire, Svendborg Rabbits, hvor kun to point skiller de to hold.

Copenhagen Wolfpack lagde godt ud i de indledende minutter af 1. periode med to hurtige scoringer tæt på kurven. Bakken Bears svarede dog igen med to hurtige treere og udbyggede derefter en føring til 26-14.

2. periode lignede første periode, hvor Bakken Bears med deres forsvarsspil formåede at holde Wolfpack ude af feltet og dermed tvinge dem til at skyde på kurven udefra. Men da Wolfpack ikke kunne ramme udefra, trak Bakken Bears fra og førte sikkert 51-35 efter de to første perioder.

Wolfpack kom ud til 3. periode med fornyet energi i forsvaret, men formåede først i 4. periode at komme tilbage i kampen, takket være en kæmpe indsats af Christian Thomsen. Han satte flere vigtige skud, der fik hjemmeholdet og publikummet op af sæderne.

Wolfpack fandt gejsten igen, og Bakken Bears’ føring blev reduceret til 10 point. Bakken viste stor rutine og svarede igen, mens spændingen var på højdepunktet, hvor Bakken Bears’ føring blev reduceret til tre point.

Med 10 sekunder tilbage af kampen bragte Ryan White med to straffekast Wolfpack foran med et point. Bakken fik bolden i hænderne af Nicolaj Iversen, som på kluntet vis blev fejlet med fire sekunder tilbage.

Bakken fik to sikre scoringer og førte med et point, da Casper Hesseldal til slut sendte et skud af sted fra mellemdistancen, som desværre ramte ved siden af kurven. Bakken Bears vandt 84-83.

Topscorere Wolfpack: Ryan White 23 p og Christian Thomsen 22 p.

Copenhagen Wolfpack spiller næste hjemmekamp den 27. februar klokken 19 i Glostruphallen, hvor de møder SISU.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *