Henriette vandt billetter til Romeo + Julie
Unavngivet14.jpg
konkurrence Vi har kåret en vinder! Det blev Henriette Pedersen fra Skovlunde.

Historien er overordnet en fortælling om den store forelskelse mellem de to unge, Romeo Montague og Julie Capulet, om deres venner, deres forskellige familier og miljøet de færdes i med alle dets brogede karakterer i den fiktive storby Verona.

Stykket skildrer således ungdommens energi, fuld af håb, drømme, fest og farver på den ene side, sammenholdt med stykkets store konflikt, en opblusset gammel strid imellem byens to store familieimperier, Montague og Capulet, hvor ingen af parterne vil give sig.

Familiestriden ender desværre med at få fatale konsekvenser for familiernes børn, der også kæmper imod hinanden gennem stadig mere voldsomme bandekrige, som Romeo og hans venner er del af på Montague-siden og Julies fætter Tybalt og hans faste håndlangere står for på Capulet-siden.

Midt i det hele møder Romeo og Julie hinanden til en stor karnevals fest hos hendes velhavende forældre, som Romeo og hans venner dukker uinviteret op til. Her forelsker Romeo og Julie sig hovedkulds i hinanden og ender med at love hinanden evigt troskab. Men Julie er en Capulet og Romeo en Montague, så de må gifte sig i smug, mens kampene imellem deres familier eskalerer. Oven i det hele skal Julie giftes væk til den rige finansmand, Dave Paris, arrangeret af hendes forældre.

Det ender med at alle involverede bliver tabere i familiekampen, da den får døden til følge for visse af familiernes unge.

Tid og sted

Ballerup Ungdomsskole præsenterer musicalen ’Romeo + Julie’ efter inspiration fra Baz Luhrmanns film fra 1996.

Forestillingen spiller i Baltoppen LIVE følgende dage:

• Tirsdag 3/3 kl. 19:30 (premiere)
• Onsdag 4/3 kl. 19:30
• Torsdag 5/3 kl. 19:30
• Fredag 6/3 kl. 19:30
• Lørdag 7/3 kl. 14:30 + kl. 19:30

Forestillingen varer cirka to timer inklusiv en lille pause. Den er uegnet for mindre børn, da den indeholder voldsomme episoder.

Billetter købes på www.bask.dk

Romeo-og-Julie-plakat