Vigtig Wolfpack-sejr i fyldt superarena
wolfpack-casper-hesseldal-copy.jpg
Casper Hesseldal angriber kurven. Foto: Robert Dines Rasch
basketball Ballerup Super Arena var mandag i skolernes vinterferie fyldt til bristepunktet, og flere måtte gå forgæves og se kampen i TV stedet.

1500 publikummer var med til at skabe en fest i cykelhallen, hvor Copenhagen Wolfpack fik besøg af Team Fog Næstved. Der var vigtige point på spil for begge hold. Med en sejr kunne Copenhagen Wolfpack sætte sig på tredjepladsen, mens Team Fog Næstved med en sejr kunne få kontakt med ligaens nummer fire: Randers Cimbria.

Wolfpack indledte første periode i et hæsblæsende tempo og dominerede perioden, hvor forsvaret fremprovokerede flere turnovers og skabte flere nemme fast-break point.
Wolfpack scorede 25 point, før Team Fog Næstved kom på pointtavlen, men de fik ikke gang i deres spil i perioden. Wolfpack førte efter første periode 32-9.

Wolfpack-i-superarenaen-(1)-copy

Team Fog Næstved fandt gejsten i anden periode og kom godt tilbage i kampen med 11 scoringer i træk. Wolfpack gik i stå i angrebet og formåede ikke at stoppe udeholdet i den anden ende.

Intensiteten i kampen steg stødt og Wolfpacks komfortable føring blev reduceret til otte point til 46-38.

Tredje periode bølgede frem og tilbage indtil midten af perioden, hvor Wolfpack trak fra med et par treere. Men med godt spil af Næstved og en treer af Stanojevic endte perioden 67-60. Dermed var kampen endnu ikke afgjort.

Fjerde periode lignede tredje periode. Wolfpacks Casper Hesseldal imponerede med en masse scoringer i de sidste minutter og lukkede kampen for hjemmeholdet, som vandt 95-84.
Tredjepladsen i grundspillet synes nu sikker for Copenhagen Wolfpack.

Wolfpack-i-superarenaen-(2)-copy

Topscorere fra Copenhagen Wolfpack var: Casper Hesseldal 31 p og Andreas Meilby 20 p.

Næste kamp er den 16. februar, hvor Copenhagen Wolfpack møder Randers Cimbria på udebane.

Næste hjemmekamp er den 21. februar klokken 16.30 mod Bakken Bears, som spilles i Glostrup Hallen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *