Unge dyster i klassisk sang
unge_synger_klassisk-5-copy.jpg
Sangdyst Ballerup Musikskole afholder igen den landsdækkende konkurrence for unge sangere mellem 13 og 22 år ’Unge Synger Klassisk’.

I år finder den sted lørdag den 21. februar i Baltoppen, hvor der er gratis adgang til konkurrencen hele dagen fra klokken 9.30 til 17.

Der er lagt op til en spændende dag, og en enestående mulighed for at opleve unge sangere dyste i klassisk sang, når de sætter hinanden i stævne med hver deres ret krævende program.
De skal hver synge en dansk romance, sang, ballade og en udenlandsk lied/sang/arie på originalsproget.

Der dystes om pengepræmier til bedste sangere indenfor to alderskategorier samt til bedste akkompagnatør. Præmierne overrækkes ved en festlig afslutning klokken 16.30.

Ved dommerbordet sidder et meget kompetent panel bestående af operasanger og skuespiller Tonni Landy, sangerinde og docent ved det Kongelige Danske Musikkonservatorium Magrethe Enevold, pianist og docent Tove Lønskov samt sangerinde og musikskolelære Henriette Nederby.

unge_synger_22-copy

En del af deltagerne vil blive akkompagneret af Ole Schousboe og Søren Søren Pedersen.
Konkurrencens protektor er Ditte Højgaard Andersen som er en anerkendt og meget brugt sopran uddannet fra Det kongelige Danske Musikkonservatorium.

Mere info på www.ungesyngerklassisk.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *