Triatlon i Ballerup
triatlon-copy.jpg
For tredje år arrangeres der tri-event i Ballerup Idrætsby - med både kort og lang rute, så alle kan være med. Foto: Arkivfoto
Triatlon For to somre siden skabte tre lokale idrætsforeninger (Svømmeklubben Triton, cykelklubben DCR Ballerup og Ballerup Atletik Klub) historie, da de gik sammen om at lave en fælles tri-event i Ballerup Idrætsby.

Ved den allerførste deltog 225 triatlon-glade deltagere. Sidste år blev der ændret lidt i konceptet, så det også var muligt at tilmelde børn i aldersgruppen 9-14 år, som fik flere familier til at melde sig, og hvor forældrene dystede indbyrdes mod egne børn.

Og i år går det så løst igen for tredje gang i Ballerup Idrætsby på Grundlovsdag den 5. juni klokken 13.

Tri-eventen er et løb, hvor alle kan deltage og konkurrere med andre, sig selv eller blot nyde turen i eget tempo – sammen med familien, kollegaer og træningskammerater.

Løbet starter med en svømmetur i East Kilbride Badet. Herefter skiftes der til cyklen i skiftezonen på p-pladsen foran svømmehallen. Cyklingen sker på trafiksikre ruter i området og retur til Ballerup Idrætsby. Cykelturen afløses af en rask løbetur gennem Magleparken, Ballerup Boulevard og retur til målområdet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *