Tøndeslagning her og der
Fastelavn-Ballerup-C-008-copy.jpg
fastelavn Der er mange forskellige fastelavnsarrangementer i kommunen. Her er et udpluk:

Hvis ungerne skal ud og give fastelavnstønden én på lampen i weekenden, er der ikke helt så mange steder at vælge imellem, som der var tidligere. Pederstrup har droppet tøndeslagningen og Skovlunde Centret ligeså. Men der er stadig mulighed for at slå katten af tønden i Ballerup.

Ballerup Centret holder nemlig tøndeslagning lørdag den 14. februar klokken 11 for de mindste børn op til seks år – og klokken 13 for de lidt større børn i alderen syv til 12 år.

Efter hver tøndeslagning er der fastelavnsboller og juice til børnene samt kåringer af bedst udklædte og kattekonger og -dronninger.

Om mandagen, den 16. februar klokken 17.30, holder Måløv Idræts Forening fastelavnsfest for alle børnefamilier i Måløv Ny Hal.

Der vil være tøndeslagning i flere aldersgrupper, præmie for bedste udklædte børn og voksne samt kage og saftevand til alle.

Derudover er der naturligvis også flere af de lokale kirker, der holder fastelavnsgudstjenester med efterfølgende tøndeslagning. For eksempel Vestkirken lørdag den 14. klokken 11, Hedegårdskirken søndag den 15. klokken 11, Skovvejskirken søndag den 15. klokken 14, Skovlunde Kirke tirsdag den 17. klokken 18.30, Måløv Kirke søndag den 22. klokken 10.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *