Til Ballerup Kommune og Movia
debat Efter 50 år i Ballerup Kommune er vi mange der føler, at vi er endnu engang er flyttet til en udkantskommune.

Over en time med bus, hvis det gælder en sygdom på Herlev, til Glostrup er det endnu værre, grundet der ikke er en bus til Herlev bymidte:

Surt show for Ballerup Kommunes beboere, der skal møde til undersøgelse på Glostrup Hospital – hvor de ikke selv kan køre. De skal være klar klokken 6, hvis de skal møde klokken 8 om morgenen. Alt er lukket på det tidspunkt, undersøgelse til sent om aftenen, ventetid igen.
Er det en måde at behandle borgere, der har betalt deres skat i 50 år og aldrig har brug for hjælp?

Få en buslinje til Herlev Torv! Det vil hjælpe. Jeg har mange der støtter op i dette,og måske også Ballerup Kommune, når de får regningerne for transport til de forskellige hospitaler, Herlev, Glostrup, Rigshospitalet og andre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *