Svar på læserbrev om ulykke på Vestbuen
Debat Du bor på Vestbuen som er en primær trafikvej og bestemt ikke en villavej. At vejen har fået den udvikling fra slaggevej med græsrabatter i ’69 til det den er idag, er jeg ganske uden skyld i. Jeg startede min politiske karriere i ’98.

Jeg arbejder ihærdigt for at trafiksikre og hastighedsdæmpe, hvor det er muligt og gavnligt. Det er da helt korrekt at der ikke kommer bump på Vestbuen, udover det vi har fået lavet for skolebørnene ved tanken.

Børnene som kommer fra Bueparken kan fint benytte fortovet på sydsiden og så krydse Vestbuen ved tanken.

At vi ikke laver bump betyder nødvendigvis ikke. at vi overser resten af Vestbuen, når det handler om sikkerhed, støj og fart, men ting tager tid og koster skattekroner.

Til slut så er jeg rigtig ked af din sidste kommentar, den synes jeg er ganske ufortjent. Jeg gør mit bedste for at inddrage og lytte til borgerne, jeg er faktisk tillidsvalgt, så vælgernes mening betyder rigtig meget for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *