Sorgens mange ansigter
sorg-COLOURBOX-copy.jpg
"Der er aldrig to sorger som er ens, ligesom to mennesker heller aldrig er ens, men alligevel kan der være nogle fællestræk, som kan virke forløsende at dele med andre," siger sognepræsten Laila Bomose. Foto: Colourbox
samtale Onsdag den 18. februar begynder en ny sorggruppe i Ballerup Sogn.

Sorggruppen er primært for folk bosiddende i Ballerup Sogn, som har mistet.

Grupperne er ikke terapi, men et fortroligt rum for samtale, til tåre og til latter, kort og godt til alle de tanker, som hører livet til lige nu. Dette er der mulighed for at dele med andre, som sidder i en lignende situation.

»Der er aldrig to sorger som er ens, ligesom to mennesker heller aldrig er ens, men alligevel kan der være nogle fællestræk, som kan virke forløsende at dele med andre. Det kan også være, at sorgen stadig sidder som en ømhed i krop og sind, og samtidig er man holdt op med at tale om det – for livet skal jo gå videre. Også i den sammenhæng er sorggruppen en mulighed for at få talt,« siger sognepræsten Laila Bomose, som leder sorggruppen sammen med sognepræst Inge Meibom.

Samtalerne finder sted hver tredje onsdag i tidsrummet 9.30 til 11 i Skovvejskirken. Undervejs drikker man kaffe og the. Formiddagen afsluttes i kirken med en salme og fadervor.

Gruppen kan max være på otte personer og henvender sig til voksne fra 18 år. Har man lyst til deltage, kan man kontakte sognepræsterne Laila Bomose eller Inge Meibom.

Har man ikke mulighed for at være med første gang, kan man sagtens begynde den efterfølgende onsdag. Datoerne kan man læse på kirkens hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *