Skovlunde får sit eget løb – igen
skovlunde-centerløb-2013-copy.jpg
I 2013 var vi med til Skovlunde Centerløb, som ikke længere eksisterer. I år kommer det nye løb til byen: Skovlunde Løbet, som får start og målområde i byparken. Foto: Kenn Thomsen
Efter et år uden byløb er Skovlunde tilbage igen. Ballerup Atletik Klub og Kræftens Bekæmpelse præsenterer: Skovlunde Løbet 2015.

Sidste år måtte borgerne i Skovlunde undvære deres vanlige motionsløb ’Skovlunde Centerløb’. Men i år skal der igen jogges i gaderne omkring byparken.

Lørdag den 18. april inviterer Ballerup Atletik Klub i samarbejde med Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Ballerup nemlig til stort familieløb i Skovlunde.

Løbet kommer til at have både start og mål i Skovlunde Bypark, og med en distance på fem kilometer kan alle være med uanset alder og form. Man bestemmer helt selv om man vil gå, løbe eller tage vandrestavene med. Bare man kommer rundt.

Børneløb og pokaler

For de mindste vil der også være arrangeret børneløb på 1,5 kilometer rundt i byparken. Børneløbet er for børn op til 13 år (årgang 2002), og her må forældrene selvfølgelig gerne følges med deres børn rundt på turen. Der er medaljer til alle børn, når de kommer i mål, og pokaler til de tre hurtigste drenge og ditto piger.

Børneløbet begynder klokken 12 og selve Skovlunde Løbet skydes i gang 12.30
Efter løbet vil der være lodtrækning mellem de forhåbentlig mange deltagere om en masse spændende præmier skænket af forskellige lokale forretninger.

Overskuddet fra løbet bliver delt mellem Kræftens Bekæmpelse og Ballerup Atletik Klubs ungdomsafdeling.

Tilmelding

Man kan tilmelde sig Skovlunde Løbet følgende steder:

• SuperBrugsen Skovlunde
• Nybolig v/Lizette C. Byrdal
• Blæk og Toner Huset
• Bella Malino pizzeria
• Klippesmedien
• Skovlunde Fysiologisk Klinik
• Ballerup Bibliotek

Tilmelding kan også ske på dagen inden klokken 11.30 i BAK’s stand.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *