Prisen for kommunens valutaspekulation?
debat For ganske nylig er kursen for Schweiziske franc sluppet løs, og er steget knap 20 procent i forhold til euro og den danske krone.

Ifølge TV2 den 20. januar, er Ballerup stadig blandt de kommuner som har lån i schweizerfranc, helt nøjagtigt 7.3 millioner CHF. Hvor meget kommer kurshoppet til at koste Ballerups borgere?

Et hurtigt overslag lyder på 7-8 millioner kroner. Er der nogen af de politisk ansvarlige i socialdemokratiet som vil bekræfte dette tal, og fortælle hvilken plan man har for at afvikle disse lån?

Og ligger Ballerup Kommune inde med andre spekulationsobjekter af samme art, for eksempel japanske yen eller andre eksotiske investeringer?

1 kommentar om “Prisen for kommunens valutaspekulation?”

  1. Martin Edens siger:

    Bare rolig, Ballerup kommune har sikkert lånt pengene til investering i Super Arena’en i Schweizer franc. Så der sker jo ingenting i forhold til lokaløkonomien. 😀

    Men interessant at Ballerup som en af de få kommuner vælger at investere i CHF, til trods for at Schweiz, jo som ikke EU land, vil være mere volatilt og knap så kontrolleret end eks et EU land.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *