Power Puff Drengene kom gennem nåleøjet
Power-Puff-Drengene-3.jpg
Power Puff Drengene: Oskar Krogager Ringgaard, Anders Haarder Gregersen, Daniel Mølgaard Christensen, Andreas Fejer og Victor Emil Hahn Prirsching. Bandet er nu videre til semifinalerne i ’Danmark har Talent’. Foto: Flemming Schiller
talent Det lokale band Power Puff Drengene er videre til semifinalerne i ’Danmark har Talent’.

I forrige uge havde vi her i avisen et stort interview med det lokale band Power Puff Drengene, som var kommet til kvartfinalerne i tv-programmet ’Danmark har Talent’, der sendes på TV2 lørdag aften.

Siden har drengene været på scenen og optrådt foran både dommere, publikum og over en halv million seere hjemme i stuerne. Og det gik godt – rigtig godt endda.

Da stemmerne var talt op, havde seerne valgt at sende det syngende postbud Henning Vad og den klassiske sangerinde Anna Grace direkte videre i semifinalen. Dermed var der kun en enkelt plads tilbage til enten Power Puff Drengene eller taekwondoholdet DT DT, som var de to optrædender, der havde fået tredje- og fjerde flest stemmer.

Her valgte dommerne vores fem lokale drenge, som dermed blev de sidste af i alt 12 talenter, der nu skal dyste i de to semifinaler i ’Danmark har Talent’, som bliver sendt live på TV2 lørdag den 21. februar og lørdag den 28. februar klokken 20.

Power Puff Drengene skal på scenen i programmet den 28. februar, hvor de er oppe mod beatboxeren Thorsen, musicalsangeren Daniel Hersig, tryllekunstneren Henning Nielsen, det syngende postbud Henning Vad, sangerinden Anna Grace.

Hvis det går så godt, at Power Puff Drengene bliver blandt de tre vindere i semifinalen denne aften, ryger de sammen med de fem andre vindere – og dommernes ’’wildcard’’ – videre til den endelige finale, som bliver afholdt den 7. marts.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *