Politi uge 7
døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Tricktyve i Skovlunde

Mandag den 9. februar blev en 78-årig kvinde fra Smørum bestjålet, da hun kom gående i Skovlunde. Den ene af de to tricktyve gik hen til kvjnden og spurgte om vej, mens den anden i ’forvirringen’ stjal hendes pung.

De to tricktyve var mænd, 40-45 år, alminelige af bygning med kort, sort hår. Den ene var 180 cm. høj og den anden var 170-175 cm høj og iført grå vindjakke.

 

To tricktyve stjal dankort

Onsdag den 11. februar omkring klokken 11 stjal to gerningsmænd en 88-årig kvindes dankort på Råmosevej. De distraherede hende under påskud af at spørge om vej.

Begge beskrives som: Mænd, sydeuropæiske af udseende, 40-45 år, 170-180 cm. høje, almindelige af kropsbygning, brun hudfarve. Iført brune jakkesæt.

 

Bil standset to gange samme aften

Lørdag den 14. februar klokken 22.37 stoppede en politipatrulje en personbil på Grantoftestræde i Ballerup. I bilen sad to mænd på henholdsvis 23 og 24 år fra Ballerup.
Føreren, den 23-årige mand, kørte uden førerret og blev sigtet for dette.

En halv time senere standsede den samme politipatrulje personbilen igen på Grantoftestræde, da betjentene så, at de to personer i bilen nu havde byttet plads. Den 24-årige mand havde dog heller ikke et gyldigt kørekort og blev dermed også sigtet for kørsel uden førerret.

 

Hjælp politiet
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *