Politi uge 5
Døgnrapporten Her er sidste uges døgnrapport fra Københavns Vestegns Politi:

Falske guldsælgere

En 71-årig kvinde kom fredag den 30. januar ved 11.30- tiden gående i Lilletoften sammen med sin mand. Pludselig kom en sort bil rullende op på siden af dem og en kvinde stak hovedet ud. Hun ville sælge ’guldsmykker’ til kvinden.

Den 71-årige var ikke interesseret og gik videre, men de aggressive ’sælgere’ blev ved. En mand trådte ud af bilen og gik hen til kvinden for at give hende et smykke på. Hun trak hånden til sig, men opdagede efterfølgende, at hendes ur var væk og det samme var de tre tyve i den sorte bil.

De tre beskrives som udenlandske og talte med accent. Den ene mand var 20-25 år, 180-185 cm høj og kraftig af bygning. Han havde sort hår og sort tøj.

Kvinden beskrives som 40-45 år, 160-165 cm høj, iført sort trøje, og havde langt sort hår samt en masse smykker.

Den sidste mand var 40-45 år, havde kort sort hår og kørte i en sort sedan.

 

Tricktyve i opgang

En 91-årig kvinde var fredag den 30. januar klokken 12.30 på vej ind i sin opgang i Rugvænget i Ballerup, da to mænd gik med hen til opgangen og henvendte sig til hende.

Hun anede dog uråd og afviste dem og gik ind i opgangen. Men hun opdagede at, hendes dankort var forsvundet, formentlig fjernet af de to fransktalende mænd, der beskrives som 30-35 år og iført mørkt tøj.

 

Flere tricktyve

En 68-årig mand var ude at handle i Centrumgaden lørdag den 31. januar ved 13.30-tiden da han blev antastet af en anden mand. Manden ville veksle en tyver, og den 68-årige tog sin pung frem.

Han måtte imidlertid fortælle, at han ikke havde nogen småpenge og gik videre. Men da han kom hjem kunne han konstatere, at hans pung var væk.

Manden som ville veksle, beskrives som 40-50 år, kraftig af bygning og talte med lidt accent. Han havde kort sort hår og var iført sort frakke.

 

Anholdt for spirituskørsel i Herlev

Lørdag den 31. januar klokken 21.47 standsede en patrulje en bilist, der slingrede afsted i sin bil på Mileparken.

Bilisten, en 53-årig mand fra København, kørte i en afmeldt personbil og han blev derfor sigtet for at køre i en uindregistreret bil, samt for kørsel uden ansvarsforsikring. Han erkendte de to sigtelser.

Den 53-årige mand blev også skønnet påvirket af alkohol og fik derfor foretaget en alkometer-test, der indikerede en promille højere end det tilladte. Han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel og bragt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han erkendte delvist denne sigtelse, oplyser Københavns Vestegns Politi.

 

Sigtet for at køre i frakendelsestiden

Lørdag den 31. januar klokken 21.57 blev en bil rutinemæssigt standset af politiet på Banegårdspladsen i Ballerup.

Bilisten, en 20-årig mand fra Ballerup, var frakendt førerretten og blev derfor sigtet for at køre i frakendelsestiden. Den 20-årige mand erkendte sigtelsen.

 

Glatføreuheld

Lørdag den 31. januar omkring klokken 22.35 skete der et ganske voldsomt uheld i krydset Ballerup Byvej og Måløv Byvej.

Flere biler stødte sammen, formentlig på grund af glatte veje og snevejr. Der har ifølge vidner på stedet været så meget fart på, at den ene bil røg over i den modsatte vejbane og endte på en bakke, et godt stykke fra, hvor de stødte sammen.

Både politi, ambulancer og brandvæsen var til stede, men ingen personer kom noget alvorligt til ved det voldsomme sammenstød.

 

Hjælp politiet med opklaringen

Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre til disse sager. Henvendelse i dagtimer på hverdage til politikommissær Michael Liebst Sørensen på telefon 72 58 73 55, Lokalpolitiet, eller døgnet rundt på telefon 43 86 14 48.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *