På jagt efter kærlighed
monica.jpg
Man kan følge Monica fra Ballerup og se om hun finder ’Det Perfekte Match’ fra på torsdag. Foto: Kanal 4
tv-program I rækken af tv-programmer, med omdrejningspunktet at finde den eneste ene kommer nu ’Det Perfekte Match’, der har premiere på Kanal 4 på torsdag den 5. februar klokken 21.

I programmet flytter 20 singler ind under samme tag i en villa i Costa Rica. De kender ikke hinanden, men har én ting tilfælles; De er alle klar til og drømmer om at finde den store kærlighed og den eneste ene.

Det eneste, som deltagerne ved på forhånd, er, at med på kærlighedsrejsen er deres perfekte match. Det har en række eksperter nemlig sørget for. Forud for eksperimentet har deltagerne hver og en gennemgået en omfattende og videnskabelig matchmaking-proces, som har resulteret i 10 perfekte match.

Missionen er helt simpel. Hver og én skal deltagerne finde frem til deres eget perfekte match. Lykkes det alle de 20 kærlighedssøgende singler at finde sammen med deres perfekte match, er målet nået.

Det er den tidligere Topmodel-dommer og model Oliver Bjerrehuus, der som vært skal lede singlerne igennem eksperimentet og den svære jagt på kærlighed.

Blandt de 20 deltagere er den 21-årige beauty consultant Monica Halberg fra Ballerup, der har været single i fire år.

Hun har ikke haft en kæreste i sit ”voksenliv”. Hun har haft to forhold og det længste varede i seks måneder. Hun har mistet begge sine kærester til veninder. Nu håber hun at finde kærligheden blandt de ti mandlige deltagere i programmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *