Oliver mødte landsholdet
Oliver-fodbold.jpg
fodbold Der var ingen i familien Danielsen fra Måløv, der vidste, at da de meldte sønnen Oliver til fodboldskole i Måløv i foråret 2014, ville det betyde, at han ville få en helt unik oplevelse med i bagagen.

Men det var lige, hvad der skete. For sammen med tilmeldingen til fodboldskolen, så deltog 11-årige Oliver også i en lodtrækning om at vinde et ophold i det danske landsholds træningslejr.

Det var de ikke klar over, så det var noget af en overraskelse, da de fik at vide, at Oliver havde vundet en tur til landsholdslejren, trukket som en af få ud af i alt 28.000 deltagere.

Sammen med 13 andre fodboldglade drenge og piger var han med til til træning med DBU Øst talenttræneren. En time senere stødte landsholdsspillerne til og de heldige fodboldskolebørn fik fornøjelsen af at træne med eksempelvis Pierre Emile Højbjerg, Andreas Cornelius, Nicolai Boilesen og Nicolai Larsen.

Efter omklædningen fik ungerne mulighed for at få billeder og autografer på hotellet og dagen sluttede med, at landsholdet kom forbi for at hilse på de 13 vindere under den afsluttende middag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *