Ny direktør i Orbicon
orbicon.jpg
Henrik Klinge er ny direktør i byggeridivisionen hos Orbicon i Ballerup. Foto: Orbicon
ansættelse Henrik Klinge starter den 1. februar som direktør i Orbicions byggeridivision og indtræder i direktionen.

»Det er for alvor begyndt at gå frem igen efter finanskrisen, og Henrik Klinge skal være med til at udvikle og øge Orbicons markedsandel inden for byggeområdet,« skriver firmaet i en mail til avisen.

Henrik Klinge har et meget stort netværk inden for byggebranchen og stor en kontaktflade til det danske erhvervsliv i det hele taget. Han kommer fra en stilling som markedsdirektør i Niras, han har været direktør for byggeri i Alectia, administrerende direktør i Kuben, direktør i Steensen & Varming, været ansat hos Kampsax, så det er en særdeles erfaren herre, der skal stå i spidsen for byggeri i Orbicon.

I 1981 blev han færdig som civilingeniør fra DTU og i 1983 tog han en HD i økonomi, og han har opbygget en stor viden om både det byggefaglige og forretningsmæssige.

Hos Orbicon skal Henrik Klinge være med til at udvikle byggeriforretningen, finde de rigtige samarbejdspartnere og teams og de projekter, som Orbicon i særlig grad kan være med til at gøre til succeshistorier.

Henrik Klinge bor i Charlottenlund med sin kone og har tre voksne børn. I sin fritid spiller han blandt andet tennis og går på jagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *